10 juli
Tijd:
21:00 - 23:30

DE LEEUW BRULT NOG STEEDS!

De wedstrijd in Berlijn tegen de Turken verdiende zeker geen schoonheidsprijs. Het was billen knijpen tot de laatste minuut.
Uiteindelijk trok Oranje aan het langste eind en sleepte ze na 20 jaar opnieuw een plaats in de halve finale binnen.

Binnen een paar minuten boog Oranje een 0-1 achterstand om in een welverdiende 2-1 overwinning.

Daarom speelt het Nederlands elftal woensdag tegen Engeland in Dortmund waar de ‘gele muur’ tijdelijk een andere kleur zal hebben, nl: ORANJE.

Ook Oscar’s zal Oranje kleuren in het voetbalcafé van de NVL
Volgens de bookmakers zijn de winkansen gelijk en heeft het Oranje van Koeman meer dan ooit  tevoren leeuwen nodig die het elftal naar een unieke finale plaats zullen brullen.

Kom ook en juich of brul mee in het oranje voetbalcafé. Je kunt je hier op tijd aanmelden